Εκτύπωση

Biophilosophy

Η τεχνολογία της παραγωγής μας επιτρέπει να ανοίγουμε νέους ορίζοντες στο design και η χρήση αυτών των μεγάλων ανεξάρτητων πλακών επιτρέπει τη δημιουργία ενός νέου περιβάλλοντος διαβίωσης, που θα ενισχύει τα φυσικά υλικά που χρησιμοποιούνται.

Η εκ νέου ανακάλυψη της φύσης και των στοιχείων της, νερό και πυλός, που μετασχηματίζονται με τη διαδικασία εξώθησης, δίνουν σε αυτές τις προσαρμοζόμενες πλάκες τεχνικά και αισθητικά χαρακτηριστικά. Μεγέθη άγνωστα με τα παραδοσιακά συστήματα παραγωγής, προσδίδουν μια ιδιαίτερη προσωπικότητα στο έργο Habitat, το οποίο αποκτά μια ατμόσφαιρα απόλυτης απόλαυσης.

Ο πολυτελής τεχνητός γρανίτης που παράγεται, διευκολύνει όλα τα σχέδια τοποθέτησης, έτσι ώστε η επιφάνεια που προκύπτει να είναι απολύτως επίπεδη.

Η μοναδικότητα των απεικονίσεων, καθιστά κάθε πλάκα διαφορετική με την ψηφιακή προβολή στην επιφάνειά τους, του ξύλου, της πέτρας και του τσιμέντου.

Το στάδιο αυτό συνδυάζει τη μοναδική προσωπικότητα και τα γνήσια τυπικά αρχιτεκτονικά δομικά υλικά. Η τεχνολογία συναντά την φύση και σέβεται τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της, επειδή οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι ανακυκλώσιμες και το υλικό που παράγεται καθεαυτό ανακυκλώσιμο και βιοσυμβατά.

Προϊόντα κατασκευών σύμφωνα με τον υγιεινό τρόπο ζωής:
  • χαμηλές εκπομπές CO2 κατά τη διαδικασία παραγωγής για τη χρήση του 50% των πρώτων υλών σε καθαρή κατάσταση, μη ατομοποιημένες, που μπορούν να μειώσουν κατά το ήμισυ την προκαλόμενη ρύπανση.

  • υψηλή χρήση των φυσικών ουσιών που έχουν ευεργετική επίδραση στην υγεία και αυξάνει την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων.